Despre mine

       Toata viata mea m-am cautat pe mine. Procesul nu a fost neaparat simplu. Mai ales in perioada de inceput cand imi puneam primele intrebari, undeva dupa 1995.

       Din 1995, vreme de 20 ani, am fost agent de vanzari, consultant marketing, consultant de vanzari asigurari de viata, operator la casca, trainer, proprietar al unei afaceri mici de training (management si team building), mediator de conflicte, consultant de business, parinte. Rolurile sunt in ordine cronologica. Toate acestea m-au pus in fata multor provocari. Schimbarile de obicei aduc mult stari de dezechilibru, pentru ca te scot din zona de confort.
        Am fost pus in situatia sa fiu departe de familie, a trebuit sa trec prin infinite procese de constiinta daca alegerile pe care le fac sunt egoiste sau nu, am invins stari urate de dezechilibru psihic. Ma rog, cam toate lucrurile pe care le experimenteaza marea majoritate a oamenilor care isi cauta drumul si isi pun intrebari.
          Dar stiti ca fericirea si tot ce inseamna viata traita deplin, sa fii Viu, cum imi place mie sa spun, este in afara zonei de confort. Pentru ca tot ce inveti si devii pe drumul vietii este de fapt implinirea totala.

       Cred cu tarie in capacitatea oamenilor de a-si depasi blocajele si de a trai departe de suferinta, de a trai fericiti.
      Dar fericirea inseamna echilibru, si echilibrul e atat de greu de obtinut, mai ales in perioadele de mari transformari. Si echilibru inseamna alegeri, curaj, iubire, acceptare, recunostinta, emotii de care ar trebui sa fim legati permanent, ca sa devina virtutile noastre.

        Dupa atatea schimbari, dupa atatea dezechilibre, pot spune cu recunostinta ca stiu cine sunt si care este misiunea mea si drumul meu. Picasso a spus ca sensul vietii este sa iti descoperi darurile iar scopul vietii este sa dai mai departe tuturor prin intermediul darurilor tale. Eu mi-am descoperit darurile, asa ca am pornit sa dau mai departe.

       Viziunea mea
       Oamenii isi vor gasi unicitatea prin centrarea in ei insisi.

       Misiunea mea
      Maximizarea potentialului liderilor prin echilibrarea cu ei insisi, in familie si profesional.

      Lider poti fi in familie, in comunitate, al unui grup bazat pe hobby, poti fi liderul unei afaceri, unei organizatii non-profit, altor grupuri mari de oameni, pana la nivel de tari.

       Consider ca toti cei care au talentul de a transmite si au experienta de viata suficienta de a sta cu incredere in adevarul personal au obligatia sa nu mai astepte zeci de certificari sau edificari de la alte modele de afaceri consolidate. Este nevoie mare de oricine care este autentic in ceea ce a trait si vrea sa dea mai departe.
       Oamenii sunt prea preocupati de ceea ce face un om, decat ceea ce spune. Iar cei cu darurile la ei vor face tot timpul diferenta in orice domeniu de activitate, indiferent cate diplome sau ar avea sau nu. Omul cu har se simte, dincolo de cuvinte. Am si eu multe diplome, dar consider ca cea mai importanta este experienta de viata, iar asta este premiul curajului de a merge sa te gasesti pe tine.

       Ma pun in slujba acestei credinte ca toti oamenii pot trai o viata extraordinara, autentica, echilibrata, si sunt suport cu tot ce pot si stiu si voi invata si de aici inainte.

       Va invit sa ne cunoastem mai bine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 79 = 85

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Protected by WP Anti Spam