Vei atrage ceea ce esti

Am vorbit acum cateva zile despre echilibru.

Si iti spuneam ca programul de mentoring Dharma este impartit in 3 parti: tu cu tine, tu in cuplu, familie, in viata personala si tu cu profesia ta. Aceste 3 teme sunt esentiale pentru fiecare din noi, pentru ca marea majoritate a timpului il petrecem aici.

Ca sa ajungi sa echilibrezi toate acestea iti trebuie sa fii lnistit cu tine, in interiorul tau. Iar asta inseamna sa te cunosti foarte bine pe tine. Foarte bine. Ceea ce inseamna ca trebuie sa iti asumi o perioada de timp sa te explorezi, sa te redescoperi, daca nu esti multumumit cu ceea ce esti in viata ta acum. Merita? Nu stiu. Tu decizi.

David R. Hawkins, cel cu scala nivelelor de constiinta, pune emotia, sentimentul iubirii pe un nivel de vibratie de 500, aproape de maxim.
Si eu consider 100% ca e greu sa te gasesti pe tine fara sa stii ce e iubirea. Iubirea constienta, cea care trece atat prin inima cat si prin minte. Iubirea de sine, iubirea de cel de langa tine, iubirea fata de ceea ce faci.
De aceea iti trebuie sa iti stii misiunea, pentru ca altfel e greu sa nu renunti. Vei renunta, cum spune Steve Jobs mai jos, pentru ca nu vei gasi puterea sa mergi mai departe in perioadele grele. Vei merge inainte doar daca vei fi pe locul tau. O sa faci din pasiune totul si nu o sa ti se para greu, vei gasi energie indiferent de cat de mari vor fi obstacolele din fata ta.

Sa iti stii misiunea si sa fii echilibrat tu cu tine, cu persoanele dragi si sa iubesti ceea ce faci ar trebui sa fie motivatia cea mai importanta a vietii tale, pentru ca asta te face sa stralucesti pur si simplu. Pentru ca acolo vei ajunge sa cunosti linistea, bucuria, fericirea. Si vei ajunge sa iti maximizezi potentialul personal.

Regasirea emotiei iubirii in viata ta apare doar atunci cand esti autentic. A fi tu insuti, tu natural, fara masti, fara ego, tu original, te face sa fii foarte atractiv in ochii celuilalt. Vei atrage ceea ce esti, sau cum se spune foarte frumos si in engleza “what comes around, goes around…”.
Naturaletea determina o persoana sa fie atractiva, cum spune Deepak Chopra: “In fiecare din noi exista limitarea si infinitul, adevarul si iluzia, pacatosul si sfantul si in fiecare moment putem alege ce anume sa exprimam, constientizand acel ceva. Suntem atractivi cand alegem autoexprimarea onesta si totala.”
(sursa: ajourneytolove.com.au)

Procesul care te face sa iti maximizezi potentialul functioneaza in 3 etape:
. descompunere
. recompunere
. evolutie

Descompunerea inseamna procesul care te-a indepartat de tine cel autentic. Impreuna o sa aflam ceea ce te-a destructurat. Facem asta prin analiza personala avand la dispozitie un set de 45 de intrebari provocatoare care o sa apeleze la curajul tau personal.

Recompunerea inseamna reechilibrarea ta. Toti am fost echilibrati, dar pe drum ne-am pierdut pe alocuri. Recompunerea iti aduce echilibrul prin reamintirea raspunsurilor esentiale despre tine, atat mental cat si emotional. Iti aduci aminte punctele tale forte. Impreuna aflam o lista de maxim 10 cuvinte cheie personale, puncte forte daca vrei, care ti-au fost constante in tot ceea ce ai intreprins in viata ta. Sau cum spunea Steve Jobs, “ai grija si fii atent sa unesti punctele esentiale ale vietii tale”. Daca nu era atent, nu ar fi inteles de ce la un moment dat a lucrat intr-o tipografie, fiind responsabil cu literele.
Cuvintele cheie personale te pot duce relativ usor la aflarea misiunii tale, la cine esti cu adevarat, in adevarul tau personal.

Evolutia inseamna sa iti iei viata in propriile maini constient de cine esti, de ceea ce esti tu autentic in interior. In intreaga ta integritate. Devii congruent, cum spunea un prieten de al meu.

Programul Dharma are uneltele sa bifezi primii 2 pasi. Si este o platforma esentiala catre ultimul, evolutia ta, aflarea misiunii personale, unicitatii tale. Merita sa iti afli unicitatea? Tu ce zici? Raspunsul e doar la tine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

76 − = 68

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Protected by WP Anti Spam