Valentin Radu – Echilibrul la el acasa

Pe Valentin l-am intalnit prin 2006. A fost o trecere scurta, un salut rapid de “bucuros de cunostinta”. Apoi, ca si figura publica, l-am cunoscut din nou, fara sa imi aduc aminte ca ne-am si strans mainile personal. Din primavara asta insa, conexiunea a fost atat de puternica ca ne-a marcat pe amandoi. Tot el a reusit sa isi aduca aminte de intalnirea de acum 9 ani.
Valentin este un om care de aproape 8 ani si-a regasit copilul interior si pur si simplu nu se mai dezlipeste de el. Priveste viata ca o joaca frumoasa, totul fiind bazat pe constienta si iubire. E greu sa gasesti atat echilibru la un om de varsta lui. Putini au reusit sa fie asa norocosi.
Mai mult, Valentin si-a gasit misiunea personala si daca nu faci apel la calm devine pasiune pura vorbind despre cum isi doreste sa construiasca un sistem de educatie pentru toti. Dar asta intr-un alt interviu, poate impreuna cu jumatatea lui, Camelia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

24 + = 29

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Protected by WP Anti Spam