Testimoniale

       Sunt recunoscator pentru fiecare relatie pe care am contruit-o cu cei cu care am lucrat sau inca lucrez. Le multumesc din inima pentru tot ceea ce am invatat si eu pe parcursul acestor experiente. Faptul ca o parte din ei ma onoreaza cu un gand care mi se intoarce este un cadou si mai frumos.
Nu am stiut mai bine cum sa organizez recomandarile decat sa le adaug in ordinea temporala in care i-am intalnit pe acesti oameni minunati.
Nu am sa adaug brandul companiilor la care lucreaza sau le-au fondat, pentru ca pe mine ma intereseaza sa vedeti omul si misiunea din domeniul de activitate unde activeaza doar.

 

     "Vlad m-a surprins cat de usor m-a facut sa inteleg cum sa fiu prezent in momentul "acum" si sa acord importanta la ceea ce ma face sa ma simt bine. Am avut incredere in el si rezultatele au aparut atat in plan personal cat si profesional. Am inteles ca ne putem ridica la alt nivel de cunoastere si adevar prin folosirea uneltelor catre unicitatea fiecaruia dintre noi. Il recomand pe Vlad tuturor tinerilor ce isi cauta linistea, echilibrul si iubirea."
Daniel Ciobanu, manager centru de profit industria financiar-bancara 

       "Am inceput sa vad o multime de lucruri diferit dupa ce am inceput sa lucrez cu Vlad."  
Vlad Stan, intreprinzator in serie, co-fondator al mai multor fonduri de investii in afaceri online

       "Experienta de coaching cu Vlad mi-a adus multe momente de tip "Aha!" si aceste momente au adus dupa sine o mai buna definire a mea ca individ, o clarificare a misiunii mele personale si o mai buna intelegere a punctelor mele forte. Recomand lucrul cu Vlad pentru oricine isi doreste sa aiba o intelegere mai buna a modului prin care isi poate atinge obiectivele sau a modului in care poate lucra mai sinergic cu cei din jur."  
Raluca Georgescu, intreprinzator digital marketing

       "Am trecut la nivelul urmator atat in cariera mea de intreprinzator cat si in viata datorita sesiunilor de mentoring cu Vlad. As recomanda programul lui tuturor celor din corporatii, mai ales celor din industri IT si online."
Radu Vilceanu, intreprinzator magazine online

        "Acum 4 ani de zile l-am intalnit pe Vlad in cadrul companiei unde lucram. Alaturi de Vlad am invatat sa ma echilibrez, sa am incredere in mine si sa nu imi fie teama sa iau decizii indraznete.
M-am transformat alaturi de el din angajat in antreprenor, din femeie in viitoare mamica si am dobandit curajul de a face lucrurile pe care mi le doresc si de a renunta la frica de schimbare. Il recomand pe Vlad pentru sinceritate, sprijin , empatie si pentru obiectivitatea de care de dovada."
Irina Tudose, client service director in publicitate

       "Cand tot ceea ce ai incercat, cand ai mintea blocata efectiv, cand esti prea incapatanat sa intelegi cea mai buna abordare pentru orice situatie, mai ai intotdeauna o sansa sa iti clarifici imaginea in capul tau: Vlad&Margaritas!...
Abilitatea lui Vlad de a intelege la modul cel mai obiectiv status-quo-ul, de a-ti da cele mai bune sfaturi pentru orice problema de echilibru personal, leadership sau management, in asa fel incat sa te lase pe tine sa poti decide cu ceea ce primesti sa iei deciziile finale, este ceva ce eu personal nu am mai intalnit.
Sesiunile lui de mentoring si tot suportul lui te vor ajuta cu siguranta." 
Simona Simon, creative director in agentie de publicitate full service

        "L-am cunoscut pe Vlad intr-un moment de dezechilibru total din viata mea. Vlad m-a ajutat sa imi gasesc calea, sa-mi regasesc drumul de evolutie si sa inteleg tot ceea ce ma inconjoara. Cel mai important lucru pe care l-am invatat de la Vlad si care m-a ajutat enorm in viata mea de zi cu zi a fost sa fiu recunoscator. Recomand cu drag programul lui de mentoring. Aveti nevoie de cateva luni cu Vlad sa va gasiti echilibrul si sa evoluati"
Robert Preda, consultant in afaceri online

          "Am lucrat cu Vlad aproape un an, timp in care am invatat foarte multe de la el atat in plan de business, cat si in plan de dezvoltare personala. Vlad este o persoana foarte implicata, cu vaste cunostinte in managementul resurselor umane, planificarea si stabilirea obiectivelor de business.
Insa un aport foarte mare a avut pe partea personala, unde a identificat blocaje care aveau impact in zona de business, precum si in relatiile dintre membrii echipei, si a contribuit foarte mult la eliminarea sau diminuarea acestor blocaje. Vlad e un om foarte spiritual, pozitiv, vesel, aduce tot timpul un suflu de energie in echipa."
Gino Ghioane si Gabi Jugaru, antreprenori in industria online

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

82 − 76 =

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Protected by WP Anti Spam