Lorelei Nassar – O Doamna de Fier

Am inceput seria de interviuri “Misionarii” cu Lorelei Nassar.
Am tras lozul castigator pentru ca interviul a avut de toate: dileme, mini curs de parenting, actiune, greseli de viata, povesti din spatele povestilor sau cum oamenii ne influenteaza major viata in punctele ei esentiale. Pe Lorelei viata a antrenat-o sa fie o personalitate multiculturala, complexa, dar in acelasi timp simpla si adanca in adevarul ei personal.
Lorelei este o Doamna de Fier, autentica, este ea atat in costum de business cat si echipament de sport, pedaland cu baiatul ei cu sange arab care isi doreste pace in Israel… “Cine sunt eu sa il impiedic sa faca asta daca el simte ca e in misiunea personala…” spune Lorelei.
Va invit sa vedeti ce inseamna bogatia pentru Lorelei, o Doamna pentru care simtul umorului, deciziile rapide si modul de viata bazat pe a fi direct si cat mai prezent au ajutat-o sa traiasca foarte foarte frumos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

39 − 33 =

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Protected by WP Anti Spam