“Misionarii”

       Interviurile "Oameni in Misiune" - imi propun sa va aduc lunar cel putin un videointerviu de maxim 25 minute cu un "om in misiune". Oamenii care si-au gasit locul si si-au descoperit pasiunea unica sau/si darurile emit o energie speciala, care se simte si "trece ecranul", cum se spune in televiziune.

       Stiu ca in Dex cuvantul misionar are legatura cu religia. Fara nici o legatura cu asa ceva, am ales sa folosesc acest cuvant puternic pentru toti aceia care si-au gasit drumul si dau mai departe, prin darurile lor unice, cunoastere, imputernicindu-i si pe altii. Stiu ca in Silicon Valley demult exista rolul de "evangelist" pentru cei care fac lobby companiilor, serviciilor sau produselor. Totusi, intre Evangelist si Misionar, ultimul are cea mai apropiata conotatie cu misiunea mea.

       Pana la urma, "Misionarii" isi doreste sa iti arate ce inseamna echilibrul de a te gasi pe tine. Iti prezinta oameni normali, oameni care nu au atins pragul maxim al scarii sociale, oameni care au in continuare un echilibru "dinamic", oameni carora nu le e rusine cu greselile lor, oameni care pot trai cat mai transparenti. Iar asta vine din faptul ca ei si-au gasit linistea interioara. Pacea aceea care vine doar dupa ce s-au gasit pe ei insisi, in centrul fiintei lor. Nu trebuie sa fii o persoana publica sau o persoana de succes, in acceptiunea sociala, pentru a trai frumos. Sa traiesti frumos inseamna sa traiesti in conformitate cu ceea esti TU de fapt.


Interviu Lorelei Nassar AICI


Interviu Valentin Radu AICI


Interviu cu Vlad Stan AICI si partea a doua AICI


Interviu cu Irina Toma AICI si partea a doua AICI.


Interviu cu Anca Trifu AICI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

82 − = 79

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Protected by WP Anti Spam