DHARMA

       "Daca nu stii cine esti si de ce esti aici pe Pamant, viata nu are nici un sens." -
Neale Donald Walsch

       Multi au vorbit despre lucrurile acestea pana acum, mai ales lideri, personalitati la cel mai inalt nivel nivel de constiinta.
Nelson Mandela spunea: "Esti nascut pentru a materializa gloria lui Dumnezeu, care este inauntrul tau. Ea nu apare doar in unii din noi, ea este prezenta in oricine. Si, pe masura ce iti lasi propria lumina sa straluceasca, oferi in mod subconstient si altor oameni permisiunea de a face acelasi lucru. Atunci cand te eliberezi de propria frica, prezenta ta ii elibereaza in mod automat si pe ceilalti."

       Mark Twain spunea si el ca "cele mai importante doua zile din viata ta sunt ziua în care te-ai nascut si cea în care afli de ce."

       Ce este Dharma deci?
Conform Wikipedia, termenul in sine inseamna a mentine (a te tine de un drum, o tema, un scop, o directie, un principiu, o misiune).
In filozofia indiana inseamna misiunea personala. Deepak Chopra, un binecunoscut medic indian, scriitor si lider la nivel mondial, spune in cartea lui "Cele 7 legi spirituale ale succesului" ca fiecare dintre noi suntem aici sa indeplinim un scop bine determinat.
Mai mult, noi ne nastem cu anumite talente, daruri unice care ne fac mai buni decat oricine in zona noastra de excelenta, si reusim sa si le exprimam intr-un mod unic.

       De ce ti-ai dori sa iti gasesti misiunea personala, talentele si tot ceea te face unic?
Pentru ca numai fiind TU cel adevarat, autentic, vei putea sa atragi in viata ta orice care iti maximizeaza potentialul si sa fii prosper.
Toti ne dorim sa fim prosperi, de succes. Iar acum prosperitatea nu se masoara doar in plan material. Sper ca esti satul de oameni plin de bani care sunt nefericiti. Eu intalnesc pe toate drumurile.
Prosperitatea inseamna sa traiesti o viata care te implineste. Iar o viata care te implineste inseamna o viata echilibrata in toate planurile: mental, emotional, spiritual. Asta nu gasesti pe toate drumurile.

       De ce nu suntem deja prosperi?
Pentru ca nu a fost nimeni sa ne invete aceste lucruri, ca e mai important sa ne raportam la noi din interior catre exterior. Iar noi facem exact invers. Suntem prea preocupati de ce tendinte mai are societatea. Iar societatea ne face pe toti la fel. Si atunci unde mai este atingerea personala, acea unicitate care te face sa traiesti in armonie cu tine, cu profesia ta, cu oamenii cei mai dragi tie?

       Ce e de facut?
Simplu, si totodata complex. Sa te uiti in interiorul tau. Echilibrul interior inseamna sa te regasesti pe tine, si cand te regasesti acest lucru se simte in exterior. Personal imi doresc ca toata lumea sa traiasca pacea si armonia interioara izvorata din regasirea sinelui. Eu mi-am gasit echilibrul si va garantez ca sentimentul de liniste este indescriptibil.

       Merita?
Cu siguranta, ca despre a merita este vorba nu despre cat de greu sau usor este drumul.
Va invit sa parcurgeti si detaliile sesiunilor de mentoring pe care le organizez pentru cine este interesat sa se echilibreze si sa traiasca in armonie cu el insusi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

82 − = 78

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Protected by WP Anti Spam