Despre antreprenoriat cu Vlad Stan. Un alt nivel de adevar.

De cate ori ma gandesc la Vlad ma gandesc cum sa te arunci din avion… fara parasuta. Adica definitia reala si fara perdea si autentica a antreprenorului. L-am invitat pe Vlad la Misionarii pentru ca am dorit sa iti impartasesc un adevar autentic despre diferitele nivele ale antreprenoriatului. Ceea ce e greu sa gasesti.
Bineinteles ca nu ne-am incadrat in bucata de timp promisa, de aceea am impartit interviul in doua parti.
Am crezut intotdeauna in Vlad. Si am crezut pentru ca visurile lui sunt foarte mari, asa ca se incadreaza in formula “pentru o capodopera e nevoie de tot timpul din lume”.

Discutia trece prin multe registre, sincronicitati, asumari, greseli, prezenta totala in momentele cand e cu copiii, cum viata este un joc extraordinar de frumos, tehnologie, inceputurile lui Emi Gal cu Brainient si Radu Spineanu cu 2Parale, dar mai ales despre antreprenoriat, experiente cu care cu greu te poti intalni. Pentru aceste experiente am tinut neaparat sa il aduc la Misionarii.

Puteti sa va imaginati viata dupa ce ratezi un exit de milioane de dolari, sa iti doresti asta si sa nu iti iasa? Si totusi, exista viata si dupa asta. Si Vlad o traieste cu bucurie si recunostinta, pregatindu-se zi de zi sa dea inapoi din ce a invatat el. Si nu asa fac toti cei care au o cauza mare…?

Unii au asteptat peste 27 de ani in inchisoare sa se indeplineasca visul personal prin Africa de Sud, daca stiti la ce ma refer…

Personal ma consider norocos ca am avut posibilitatea sa fiu alaturi de dilemele, de trairile, de experientele lui Vlad. Am invatat impreuna unul de la altul si ne-am bucurat de drum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

60 − = 56

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Protected by WP Anti Spam