Ce inseamna prosperitatea pentru tine?

Pentru o foarte lunga perioada de timp, prosperitatea a insemnat cat de multi bani ai. Pentru multi inca mai inseamna asta. Daca ai ajuns la bani, esti de succes, esti prosper. Oare asa este? Personal am inteles ca fiecare are dreptul sa aiba propriul lui adevar. Dar am mai inteles ca obiectivul in viata este fericirea, implinirea, multumirea de sine si nu a trai o viata falsa, care nu e a ta. Daca banii iti aduc fericirea, e ok. Dar daca nu, prosperitatea doar la nivel material este insuficienta.

Stiu si am vazut foarte multi oameni care au spus: voi fi fericit daca o sa am cutare casa, cutare masina, cutare femeie, cutare barbat, cutare yaht, cutare afacere, etc… Au reusit sa aiba tot ce si-au dorit si sunt dezamagiti, nefericiti. De unde stiu? Pentru ca simt pacea aceea din interior, se vede in ochii omului. Da, fericirea se simte. Linistea interioara se simte. E o energie, o vibratie, simtiti si voi daca sunteti putin atenti. Oricine are capacitatea sa simta fericirea, linistea, pacea, iubirea.

Trebuie sa iti traiesti viata ta, ca din punctul acela in care tu esti unic si echilibrat, nu ai cum sa nu reusesti la maxim. Si sa te bucuri la maxim. Si nu ai cum sa nu fii prosper. Si nu te gandi la prosperitate doar la nivel de bani. Din prespectiva mea prosperitatea este la toate nivelele atat la nivel material, cat si la nivel emotional cat si spiritual.

Si m-am cautat, m-am cautat mult, prin multe locuri, timp indelungat. Atat de mult m-am cautat, incat acum am curajul sa te provoc sa te cauti si tu, cu suportul meu. Pentru ca merita drumul si rezultatul este fantastic. Si nu este numai despre noroc, este un proces constient, un proces care are ca scop sa te regasesti pe tine insuti, sa iti traiesti viata ta, autentic. Sa fii TU, VIU. Sa traiesti in propriul adevar. Cand ajungi acolo esti magnetic, esti atractiv, si vei atrage ce trebuie sa iti maximizezi potentialul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

22 − = 15

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Protected by WP Anti Spam