Atelier – Regasirea echilibrului primordial

FB 4 (5)

Ce este echilibrul?
E un termen foarte aproape de fericire. Iar fericirea este perfect definita de Ghandi: “Armonia dintre ceea ce gandesti, spui si faci.” Este imposibil sa fii fericit fara sa fii echilibrat.
Iar echilibrul inseamna sa intelegi si sa simti.

Si asta inseamna cunoastere.  Cunoastere de la teorie la practica si inapoi.

Cat de usor ajungem la echilibru? Si, mai ales, cat de mult ne mentinem acolo? Care sunt principiile de care ne ghidam sa ramanem echilibrati cat mai mult timp?

“Un om e o fiinta care merge cu gingasie pe o franghie bine intinsa, avand la un capat al balansoarului sau inteligenta, constiinta si tot ceea ce tine de spirit, iar la capatul celalalt trupul si instinctul si tot ceea ce este inconstient, pamantean si misterios. In echilibru, ceea ce e diabolic de greu.” zice Madalina Ghenea.
Cati din noi suntem dispusi sa parcurgem drumul asta? E greu? E usor? Nu conteaza. Conteaza doar daca merita. Si aici raspunsul este intotdeauna DA. Si totul incepe cu primul pas.
Dupa 15 de ani de cautari, am constatat ca am reusit sa cunosc corporatia inainte de valul de intrari ale multinationalelor de dupa 2004, am adus medierea conflictelor in organizatii in 2005, cand nici macar Camera de Comert si Industrie Romana Americana nu se organizase sa faca cursuri pentru avocatii de pe langa tribunale, am dat faliment inainte de criza, etc.

Am constatat mai tarziu ca beneficiul acestor experiente m-au facut sa realizez ca ajungeam cumva inaintea tendintei generale la anumite concluzii. Acum, dupa atatia ani, am inceput sa simt ce spune Charles Bukovski: “Un suflet liber e rar, dar stii cand il vezi, pentru ca pur si simplu te simti bine in preajma lui.” Iar starea aceasta se simte dincolo de cuvinte. Toata trairea acumulata in tot acest timp ma preseaza sa impartasesc totul. Trebuie sa dureze mult mai putin de 15 ani pentru tine. Mie atat mi-a luat…

Daca vrei sa ai alt nivel de energie si claritate in viata ta, cu bucurie te astept vineri, 27 noiembrie, la Hotel Cismigiu, sala Selari, in intervalul 18.30-21.30, sa vorbim despre:

  • Ce inseamna echilibrul interior. Energie si Intentie. Centrarea intre inima si minte.
  • Marile beneficii ale echilibrului interior.
  • Criza dintre generatiile actuale.
  • Profilul ideal al liderului din tine. Principii simple de viata.
  • Prosperitate si misiunea personala.
  • Aplicarea nivelelor de constiinta ale lui David Hawkins in viata de zi cu zi.
  • Principiile meditatiei si mod de functionare.
  • Relaxare prin 3 tehnici simple si eficiente de respiratie.
  • Timp pentru tine si ce sa faci in acest interval.

Daca consideri ca orice informatie de mai sus te poate ajuta sa fii un TU mai bun, te astept cu drag.

*LOCURILE SUNT LIMITATE. TARIFUL de participare: 150 ron, platibili in  numerar, inainte de inceperea seminarului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 3

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Protected by WP Anti Spam