Am revenit sa fac networking

       Prima oara am fost la o intalnire de networking in 2009. A fost un an sabatic pentru mine in care am invatat enorm, mi-am rupt piciorul, m-am intalnit cu destinul, dar atunci nu am realizat, abia mult mai tarziu… si nu am facturat nimic.
       Mi-au placut mult sa traiesc experientele de atunci. Am facut parte dintr-o comunitate frumoasa de tineri, intr-un grup de networking care s-a extins in Bucuresti, Cluj si Timisoara, dar mai ales am participat la cateva intalniri de speednetworking care a constituit deliciul, cireasa de pe tort. Intr-o alta postare o sa va impartasesc in detaliu cum se face networking, cel putin experientele mele.

       Revenind la saptamana trecuta, evenimentul Elite Networking m-a surprins mai mult decat placut. A fost diferit fata de tot ce stiam eu pana acum despre networking, mai ales punctele slabe ale acestui tip de actiuni:
Calitatea speakerilor. Am observat doua tendinte majore in ultima perioada in piata: una e legata de faptul ca romani se intorc din strainatate unde au invatat sa aiba standarde si sunt pregatiti sa intoarca catre altii tot ceea ce stiu la un nivel foarte ridicat de profesionalism; a doua tendinta este ca foarte multe din materialele care se publica pe canalele traditionale de comunicare, youtube.com, faceboom.com, etc. incep sa aiba traduceri in romana, subtitrari, ceea ce inseamna ca mesajul acum are o putere si mai mare de propagare.

       Saptamana trecuta am fost impresionat de Lorelei Nassar si de Violeta Moisa, doua doamne in adevaratul sens al cuvantului. Si ma marginesc doar la ele, pentru ca pot sa enumar inca 3 sau 4 pe langa ele pe care nu am apucat sa le cunosc mai bine.

       Calitatea grupului. Elite Networking Group este un grup de networking care se focuseaza pe incurajarea antreprenoriatului in randul femeilor. Cel mai probabil de aceea m-a impresionat o energie, o vibratie, daca imi dati voie, mult mai calma, mai calda, decat la alte intalniri de networking unde ego-ul masculin e mult mai prezent. Mediul de aici a fost foarte placut si foarte constructiv.

       Varsta medie a participantilor. Incredibil sa vezi un antreprenor femeie undeva la maxim 28 de ani care spune ca face de 10 ani marketing online. Am vazut atata siguranta, atata liniste la AnaMaria cum rar mi-a fost dat sa vad. Si asta e doar un exemplu, organizatorii au si ei pana in 30 de ani si pot spune ca sunt organizatori profesionisti. Deja. Se vede experienta usor din cum se misca.

     Focus pe Autenticitate. Cuvantul de baza a fost autenticitate, si am vazut asta deplin uitandu-ma la afacerile promovate:

sigla-Academia-de-Feminitate-300x300 24:7 dental 5fuhor7K

Bravo Elite Networking si as vrea sa mai particip la astfel de intalniri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 5 = 3

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Protected by WP Anti Spam